mąka

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Mąka ryżowa Windmill 400g/50 p

Indeks katalogowy: A45000

Mąka Ryżowa Windmill 400g

Mąka ryżowa Hagou

Mąka z białego ryżu kleistego 400g Windmill

Mąka z czarnego ryżu kleistego 400g Thai Dancer

Mąka pszenna Bapao 1kg/10 Red Lotus e

Indeks katalogowy: A45030

Mąka pszenna Bapao 1kg Red Lotus

Bezglutenowa, gładka, hipoalergiczna, bez smaku i zapachu. Skrobia z manioku to idealny produkt do zagęszczania. Wykorzystywana do puddingów, budyni, zup oraz wypieków.

Skrobia kukurydziana 454g/24 Kingsfords e

Indeks katalogowy: A45910

Skrobia kukurydziana 420g Kingsford’s

Mąka Tempura Gogi 500g/24

Indeks katalogowy: A46000

H&S 16155

Mąka Tempura Gogi 150g/72 *e

Indeks katalogowy: A46010

Mąka Tempura Gogi 150g

Tapioka perła gruba 375g/48 e

Indeks katalogowy: A46310

Tapioka perła gruba - to granulat wytwarzany ze skrobi pozyskiwanej z korzenia Manibot esculenta, rośliny powszechnie nazywanej maniokiem.

Tapioka perła drobna, zielona, pandan 454g

Ryż jaśminowy Siam 5kg/4 e

Indeks katalogowy: A47360

Ryż jaśminowy Siam 5kg

Mix C - Mix Pâtisserie mąka do wypieku ciast 1kg Schar

Mehl Farine mąka uniwersalna 1kg. Schar

Bułka tarta (Paniermehl) 300g/6 Schar

Indeks katalogowy: B62000

Paniermehl - Breadcrumbs bułka tarta 300g. Schar

Mąka Semolina Fine 500g/10 TRS e

Indeks katalogowy: H01000

Drobna mąka semolina 500g TRS

Mąka cassava Gari 500g/10 TRS e

Indeks katalogowy: H01510

Mąka Cassava Gari powstaje ze zmielonych bulw manioku. Otrzymaną pastę suszy się i wypraża. Nadaje się ona do wypieku chleba, ciast, doprawiania dań oraz panierowania. Idealna do zagęszczania sosów, zup i deserów (budyni, kisielów itp.).

Mąka z cieciorki Gram 1kg/12 TRS e

Indeks katalogowy: H01550

Mąka wykonana z cieciorki bez żadnych dodatków. Jest to czysty produkt o najwyższej jakości. Mąka ta jest z natury pozbawiona glutenu i bogata w białko. Przetwory z tej mąki można podawać wszystkim tym, którzy uczuleni są na gluten.

Mąka z cieciorki Gram 1kg/12 KTC e

Indeks katalogowy: H01560

Mix mąki z cieciorki oraz żółtego grochu. W Indiach z mąki tej wyrabia się np. Pakorę, Roti, Mysore pak, Papadamy, pierożki Samosa, zagęszcza zupy i curry. Polecana jest do wypieków słodkich i wytrawnych.