Kuchnia chińska

Etykiety

Pokaż wyniki (50)
Kuchnia chińska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Makaron chiński Quick Cooking 500g Spring Happines

Makaron chiński Quick Cooking Long Life (Egg) 500g

Makaron ryżowy 3mm (roll) 400g Farmer

Makaron ryżowy 5mm 375g RealThai

Makaron ryżowy nitki M 500g Hiep Long

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 1kg Lungkow

Pierogi Gyoza Seafood (gotowane w fryturze) 40szt,800g Dim Sum

Pierogi Gyoza Vegetarian (do gotowania w fryturze) 40szt,800g Dim Sum

Pierogi Har Kao (gotowane na parze)17g/szt 1,1kg Dim Sum

Pierogi Har Kao krewetkowe (gotowane na parze) 25g/szt 500g

Ryż jaśminowy Royal Tiger Gold 5kg

Sajgonki wegetariańskie 60szt,900g Epic

Gęsty, lepki sos-glazura Teriyaki, idealny do wykańczania dań pieczonych i smażonych. Stosowany pod koniec pieczenia, aby nadać potrawom apetyczny połysk, piękny, bursztynowy kolor, winny aromat i nietuzinkowy słodko-słony smak.

Sos chili do Drobiu firmy Cock 650ml

Sos chili słodki 5,4kg RealThai (kanister 4,5l)

Sos chili słodki do drobiu 850g butelka 700ml RealThai

Sos ostrygowy Panda puszka 2,27 kg LKK

Sos sojowy dzięki oryginalnej recepturze pozbawiony jest pszenicy, a więc nie zawiera glutenu.

Ciemny sos sojowy różni się od jasnego tym, że jest bardziej gęsty. Nadaje on charakterystycznego smaku orientalnym daniom.

Sos sojowy jasny Superior, w kanistrze 15 kg

Sos sojowy to podstawowy produkt większości potraw w kuchni azjatyckiej.

Śliwkowy sos słodko-kwaśny HB 700ml

Tapioka perła drobna, zielona, pandan 454g

Sos z chili i bobu Toban Djan LEE KUM KEE 368g zwany także sosem Hot Bean renomowanego producenta z Hongkongu. Bardzo ważny składnik kuchni syczuańskiej, używany do dań stir-fry a także jako dip.

Butelka plastikowa z nakrętką do sosu sojowego, o pojemności 15 ml, o przekroju prostokątnym.

Ciasto Spring Roll 215mm, 40 sztuk w opakowaniu. 550g Spring Home

Ciasto Wonton cienkie 250g (RÓŻOWE) smażone

Ciasto Wonton grube 250g (żółte) gotowane

Grzyby Shiitake lub Po Ku hodowano w Azji od ponad tysiąca lat.

Grzyby Shiitake Ajitsuke w słodkiej zalewie z sosu sojowego, połówki. Marynowane na słodko grzyby Shiitake to idealny składnik sushi, sałatek w stylu orientalnym lub jako osobna przekąska.

Białe grzyby chińskie (Tremella fuciformis), suszone 100g AEF

Olej sezamowy OH AIK GUAN to olej roślinny produkowany w Singapurze. Oh Aik Guan 4,6kg

Olej sezamowy OH AIK GUAN to olej roślinny produkowany w Singapurze. 650ml.

Soja (Tofu) suszone Yuba laski Swallow Sailing 200g

Soja w strąkach Edamame 500 g, blanszowana, solona, mrożona.

Soja Edamame Mukimi, marki Shirakiku, łuskana, gotowana, mrożona, 500g. Ziarna pozyskiwane są z niedojrzałych strąków soi Edamame.

Sos Black Pepper 350g LKK

Fukujinzuke, czyli sałatka z marynowanych warzyw, z tą różnicą, że zamiast ogórka, cebuli czy papryki mamy warzywa typowe dla azjatyckiej kuchni.

Sos Peking Duck 383g LKK

Kiełki fasoli Mung 420g Elephants

Sos Black Beans Chili 280g LaoGanMa

Olej chili HB 250ml

Sos z chili i czosnku,pikantny. Popularny produkt znanej chińskiej marki Lee Kum Kee

Gyoza - Japońskie pierogi z warzywami w zielonym cieście. Produkt wegański.

Butelka plastikowa z nakrętką do sosu sojowego, o pojemności 23 ml, o przekroju prostokątnym.

Butelka plastikowa z nakrętką do sosu sojowego, o pojemności 30 ml, o przekroju prostokątnym.