Mąka pszenna do pizzy Napoletana Smorfia W290, Białko 12,5%, 25kg Naldoni
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 8033011591184
Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni
Indeks katalogowy: I10144
Opis
Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni
Mąka pszenna typ „0” do pizzy neapoletana, Białko minimum 12%, Moc 290, absorpcja wody 57%.
Wartości odżywcze na 100g
energia | 1454kJ/343kcal |
tłuszcz | 1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g) |
węglowodany | 70g (w tym cukry 1,5g) |
białko | 12g |
błonnik | 2,9g |
sól | 0,01g |
Skład
Termin przydatności i sposób przechowywania
Termin przydatności do spożycia: 300 dni
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Indeks: I10144
Nazwa magazynowa: Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni
Nazwa oryginalna: Smorfia Linea per Pizza Napoletana Italica
Waga brutto (waga do wysyłki): 25,3000kg
Alergeny: pszenica
Producent: Molino Naldoni
Kraj pochodzenia: Włochy
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|