Mąka pszenna do pizzy Napoletana Smorfia W290, Białko 12,5%, 25kg Naldoni

Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni

Indeks katalogowy: I10144

Opis

Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni

Mąka pszenna typ „0” do pizzy neapoletana, Białko minimum 12,5%, Moc 2900, absorpcja wody 57%.

Wartości odżywcze na 100g
energia 1454kJ/343kcal
tłuszcz 1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g)
węglowodany 70g (w tym cukry 1,5g)
białko 12g
błonnik 2,9g
sól 0,01g
Skład

mąka pszenna

Termin przydatności i sposób przechowywania

Termin przydatności do spożycia:  300 dni

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: I10144

Nazwa magazynowa:  Mąka pszenna pizza Napoletana Smorfia, 25kg Naldoni

Nazwa oryginalna: Smorfia Linea per Pizza Napoletana Italica

Waga brutto (waga do wysyłki): 25,3000kg

Alergeny:  pszenica

Producent:  Molino Naldoni

Kraj pochodzenia:  Włochy

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8033011591184

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.