Ryby wędzone i przetwory rybne

Pokaż wyniki (20)
wędzone i przetwory
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Węgorz Unagi Kabayaki Kuchnie (20x8g)

Katsuobushi (Bonito flakes) 25g Kohyo

Tuńczyk Bonito kawałki 950g w sosie własnym vaccum 1kg

Tuńczyk kawałki w sosie własnym 120g-170g - Dripol

Pstrąg wędzony filet mrożony vac.500g (MP) Pakowany Próżniowo

Tuńczyk kawałki w oleju 120g-170g - Dripol

Matiasy holenderskie w oleju 2,5kg (wsad 2,0kg) Neptunus

Anchovies filety w oleju słonecznikowym. 935g A-mati. Słoik 1,7kg

Tilapia Izumidai plastry SHIRAKIKU, 160 g (20 x 8 g)

Tuńczyk Bonito kawałki 950g w oleju słonecznikowym, vaccum 1kg

Sardynki w oliwie VIGILANTE, 115 g, masa netto po odcieku 88 g

Tuńczyk kawałki 1400g w sosie własnym puszka 1705g Dripol

Tuńczyk biały w oliwie 115g Vigilante

Węgorz Unagi Kabayaki to uznawane za przysmak, słynne japońskie danie z grillowanego węgorza doprawione na słono-słodko sosem sojowym, cukrem i mirinem.

KATSUOBUSHI to suszona ryba Bonito w płatkach, 500 g.

Tilapia Kabayaki plastry SHIRAKIKU, 160 g (20 x 8 g)

Tuńczyk biały w oleju. 1kg Vigilante

Katsobushi - suszona ryba Bonito (tuńczyk)

Saba Bushi - suszona makrela w kawałkach