Sery i Nabiał

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Ser Manouri opiera się na recepturze serów Feta. Produkowany jest z mleka owczego i koziego.

Grecki ser feta, dojrzewający w solance, wykonany ze świeżego pasteryzowanego mleka owczego, o doskonałym, tradycyjnym smaku.

Hotos - Ser Feta

Grecki Halloumi jest półtwardym, białym serem, od wieków produkowany na Cyprze.

Jogurt grecki Vital KOLIOS, 5 kg, zawartość tłuszczu 10%.

To oryginalny włoski, miękki, delikatny i kremowy ser wytwarzany ze śmietanki, przypominający właśnie bardzo gęstą śmietanę i słodkawy w smaku.

Ser kozi rolada pleśniowa Melusine 1kg

Indeks katalogowy: I21990

Ser kozi z mleka pasteryzowanego dojrzewający z porostem pleśni.

Ser kozi twarogowy z mleka pasteryzowanego.

Ser jest miękki z charakterystycznym porostem białej pleśni. Doskonale smakuje na zimno, a także grillowany, czy usmażony.

Aksamitna, delikatna konsystencja, świeży zapach oraz rewelacyjny, śmietankowy posmak

Manchego jest rodzajem twardego, dojrzewającego sera, który bardzo często wykorzystuje się w kuchni hiszpańskiej.

Ser mieszany Semicurado Santtum

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii, z regionu La Mancha.

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii , z regionu La Mancha.

Ser San Vicente cabria kozi ok.3kg

Tradycyjny ser z Majorki, dojrzewający 2-5 miesięcy, zrobiony z pasteryzowanego mleka krowiego.

Ser z pasteryzowanego mleka koziego 100%.

Ser Mozzarella di Bufala Campana DOP (5x50g), 250g/12 Nuova Casearia