Sery i Nabiał

Etykiety

Pokaż wyniki (20)
Sery i Nabiał
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Manchego jest rodzajem twardego, dojrzewającego sera, który bardzo często wykorzystuje się w kuchni hiszpańskiej.

Ser mieszany Semicurado Santtum

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii, z regionu La Mancha.

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii , z regionu La Mancha.

Gorgonzola – podpuszczkowy, miękki, dojrzewający, niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia.

Ser z niebieską pleśnią pikantny, 1/4 kręgu.

Naturalny serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku. Doskonały do smarowania.

Ser pleśniowy niebieski w liściu winogron ok.3 kg

Ser Manouri opiera się na recepturze serów Feta. Produkowany jest z mleka owczego i koziego.

Grecki ser feta, wykonany ze świeżego pasteryzowanego mleka owczego.

Hotos - Ser Feta

Ser Halloumi 250g Zita

To oryginalny włoski, miękki, delikatny i kremowy ser wytwarzany ze śmietanki, przypominający właśnie bardzo gęstą śmietanę i słodkawy w smaku.

Ser jest miękki z charakterystycznym porostem białej pleśni. Doskonale smakuje na zimno, a także grillowany, czy usmażony.

Aksamitna, delikatna konsystencja, świeży zapach oraz rewelacyjny, śmietankowy posmak

Ser San Vicente cabria kozi ok.3kg

Tradycyjny ser z Majorki, dojrzewający 2-5 miesięcy, zrobiony z pasteryzowanego mleka krowiego.