Mąka włoska pszenna Napoletana Extra, 25kg Molino Grassi, W320
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 8013971028579
Opis
Mąka pszenna Napoletana Extra, 25kg Molino Grassi
Mix do pizzy - mąka pszenna typu 0 z kiełkami pszenicy. Moc W 320 +/-30, plastyczność P/L 0,5 +/- 0,1, absorpcja minimum 57 % Popiół 0,65, Białko min.13,5% (Gluten 11,5%)
Wartości odżywcze na 100g
energia | 1431kJ/337kcal |
tłuszcz | 1,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g) |
węglowodany | 67g (w tym cukry 1,2g) |
białko | 13g |
błonnik | 2,9g |
sól | 0g |
Skład
Termin przydatności i sposób przechowywania
Termin przydatności do spożycia: 8 miesięcy od daty produkcji.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Indeks: I10216
Nazwa magazynowa: Mąka pszenna Napoletana Extra, 25kg Molino Grassi
Nazwa oryginalna: Miscela per Pizza Napoletana Extra - Farina di grano tenero tipo 0 con germe di grano
Waga brutto (waga do wysyłki): 25,2kg
Alergeny: Pszenica
Producent: Molino Grassi
Kraj pochodzenia: Włochy
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|