Cukiernictwo

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Lody gastronomiczne to unikalne receptury i starannie dobrane składniki. Stworzone by cieszyć oko i rozpieszczać podniebienie.

KTC 4861, (paleta 16x11)

KTC 4860, (paleta 16x11)

Owoce marakui dojrzewające w pełnym słońcu. Słodko kwaśnawy smak idealny do lodów, deserów, sosów. Jeden z najbardziej charakterystycznych owoców tropikalnych.

Golden syrup (Syrop złocisty) to niezastąpiony dodatek do deserów, ciast, ciasteczek, pierniczków.

Agar-Agar Gold Cup 25g

Czekolada Biała.

BC 70-30-38E4-U71

Bogaty smak kakao, zbalansowany, owocowe nuty, uniwersalna płynność.

BC 823E4U71

Migdały są jadalnymi nasionami migdałowca zwyczajnego. Żywieniowo zalicza się je do grupy orzechów, chociaż w istocie nimi nie są.

Migdały są doskonałym źródłem białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych.

Mus z malin Les Vergers Boiron, bez dodatku cukru, w pojemniku 1 kg, mrożony. Musy owocowe Les Vergers Boiron są produkowane z uwzględnieniem ścisłej selekcji surowców.

Mus z mango Les Vergers Boiron, bez dodatku cukru, w pojemniku 1 kg, mrożony. Musy owocowe Les Vergers Boiron są produkowane z uwzględnieniem ścisłej selekcji surowców.