Kuchnia azjatycka

Etykiety

Pokaż wyniki (20)
Kuchnia azjatycka
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Sos Sambal Oelek 750g Windmill

Sos ostrygowy Panda 510g LKK

H&S 16802

Ryż paraboliczny

Imbir marynowany powszechnie stosowany w sushi barach jest zdrowym dodatkiem do potraw.

Imbir marynowany powszechnie stosowany w sushi barach jest zdrowym dodatkiem do potraw.

Czysty ocet ryżowy wykonany w całości ze sfermentowanego ryżu.

Ocet zbożowy Kokumotsu su o aromacie octu ryżowego

Chrzan o smaku Wasabi w proszu.

Sos sojowy Kikkoman 20l.

Ryż klejący do sushi typu Calrose (medium grain)

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Panierka Tempura 1kg Hosan A+. Ottogi

Tofu jest podstawowym składnikiem potraw wegetariańskich oraz kuchni azjatyckiej.

Oryginalna japońska, jasna pasta Shiro Miso Hanamaruki (krócej dojrzewająca), o bardzo delikatnym, słono-słodkim posmaku.

Rzodkiew Tokyo Takuan CN 500g

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze