Kuchnia azjatycka

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Sambal Oelek to ostry i gęsty sos ze świeżych papryczek chili.

Sos Panda to ciemny, aromatyczny sos wywodzący się z Azji Południowo-Wschodniej.

H&S 16802

H&S 16991

Agar-Agar Gold Cup 25g

Ryż paraboliczny

KTC 4805

Imbir marynowany powszechnie stosowany w sushi barach jest zdrowym dodatkiem do potraw.

Imbir marynowany powszechnie stosowany w sushi barach jest zdrowym dodatkiem do potraw.

Ocet zbożowy Kokumotsu su o aromacie octu ryżowego

Chrzan o smaku Wasabi w proszu.

Sos sojowy Kikkoman 20l.

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Panierka Tempura 1kg Hosan A+. Ottogi

Tofu jest podstawowym składnikiem potraw wegetariańskich oraz kuchni azjatyckiej.

Oryginalna japońska, jasna pasta Shiro Miso Hanamaruki (krócej dojrzewająca), o bardzo delikatnym, słono-słodkim posmaku.

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury