Mąka pszenna Vienna Pasticceria W440, Białko 16%, 25kg Naldoni

Mąka pszenna Vienna, 25kg Naldoni

Indeks katalogowy: I10138

Opis

Mąka pszenna Vienna, 25kg Naldoni

Mieszanka mąk typu „00” o wysokiej zawartości glutenu, szczególnie odpowiednia do zakwasów i długoterminowych mieszanek dwuprocesowych, ciast francuskich, mieszanek bogatych w tłuszcze i cukry, fermentowane technologią na zimno. Białko minimum 16%, gluten 14%, Moc 440, absorpcja wody 62%.

Wartości odżywcze na 100g
energia 1455kJ/343kcal
tłuszcz 0,7g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g)
węglowodany 67g (w tym cukry 1,5g)
białko 16g
błonnik 2,2g
sól 0,01g
Skład

mąka pszenna

Termin przydatności i sposób przechowywania

Termin przydatności do spożycia:  300 dni

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: I10138

Nazwa magazynowa:  Mąka pszenna Vienna, 25kg Naldoni

Nazwa oryginalna: PASTRY LINE “VIENNA”

Waga brutto (waga do wysyłki): 25,3000kg

Alergeny:  pszenica

Producent:  Molino Naldoni

Kraj pochodzenia:  Włochy

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8033011590316

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.