Wyroby gotowe

Pokaż wyniki (231)
Wyroby gotowe
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Hot Chicken Flavour Ramen Noodles

Indomie Noodles Chicken Flavor - Makaron Instant o smaku kurczaka

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g Nan Feng

Omlet Tamago do Sushi 400g.

Makaron instant Ramyun Shin 120g N.Shim

Topokki Spicy Pack 140g gochujang Yopokki

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Ciasto Wonton grube do gotowane 250g (żółte)

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron instant Ramen Kimchi 120g Nong Shim

Makaron instant Ramen Duck 100g Nissin

Indomie MI Goreng Rendang Instant Noodles - Makaron Instant Mi Goreng Rendang

Makaron instant Mi Goreng Peda 80g Indomie

Papier ryżowy okrągły 22cm, 400g Duy-Anh

Makaron instant Ramen Beef marki Nissin 100g

Makaron ryżowy płaski 5mm zwijany.

Instant noodles Mi Goreng 80g Indomie

Makaron pszenny Udon w stylu wiejskim, gruby.

Gyoza skin 100mm Happy Belly 300g

Tofu Inari 540g Główny składnik Inari Sushi.

Makaron Spaghettoni Dedicato 500g Granoro

Makaron chiński Yellow 400g/30 Sengheng

Indeks katalogowy: A45590

Makaron typu chińskiego pszenny żółty - barwiony kurkumą 400g. - Sengheng.

Makaron Shirataki Konjac Udon 400g (po odcieku 200g) City Aroma

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g Longkou

Makaron ryżowy płaski 5mm (L) (straight) -prosty (niezwijany)

Papier ryżowy kwadrat 22cm, 400g Duy-Anh

Makaron Grecki w kształcie ryżu Orzo. 500g

Makaron ryżowy 10mm (roll) 400g Farmer

Tradycyjne japońskie pierogi Gyozaz Kaczką. Tradycyjne danie kuchni japońskiej.

Makaron Shirataki Konjac 200g/20 City Aroma

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Gnocchi di patata - Kluski ziemniaczane, 32x20mm, 5-7g sztuka.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.