Kuchnia koreańska

Etykiety

Pokaż wyniki (20)
Kuchnia koreańska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Panierka Tempura 1kg Hosan A+. Ottogi

Panierka Tempura 20kg Beksul

Koreańska papryka chilli Gochugaru jest niezbędnym składnikiem do przygotowania słynnego koreańskiego dania Kimchi.

Hosan 101293,Taeyangcho Gochujang

Pasta Paprykowa Gochujang 500g okrągła

SSP O172

Rzodkiew Tokyo Takuan CN 500g

Gęsty, lepki sos-glazura Teriyaki, idealny do wykańczania dań pieczonych i smażonych. Stosowany pod koniec pieczenia, aby nadać potrawom apetyczny połysk, piękny, bursztynowy kolor, winny aromat i nietuzinkowy słodko-słony smak.

Klasyczny sos-glazura do sushi i Unagi – czyli węgorza słodkowodnego. Pełni również rolę sosu dekoracyjnego.

Sos sojowy Kikkoman 20l.

Koreański sos sojowy. Sfermentowany sos z ziaren soi, pszenicy, wody i soli.

Tofu Firm, twarożek sojowy twardy, marki MORINAGA, 349g. Bardzo dobry do smażenia, można obtoczyć go w panierce i położyć na patelnię.

Tofu jest podstawowym składnikiem potraw wegetariańskich oraz kuchni azjatyckiej.

Tofu wędzone bez sztucznych dodatków i konserwantów. Smaczne na zimno.