Kuchnia koreańska

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Glony Konbu - suszone algi morskie (brunatnice), w opakowaniu 1 kg. Konbu (Kombu) to jadalne glony morskie szeroko stosowane w kuchni japońskiej oraz koreańskiej.

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Najwyższej jakości, cienki makaron Soba. Wysoka zawartość mąki gryczanej sprawia, że produkt jest bardzo smaczny i odżywczy. Idealny do azjatyckich zup, bulionu

Najwyższej jakości, cienki, niezwykle delikatny a zarazem elastyczny i pyszny makaron Soba, to jeden z podstawowych składników kuchni japońskiej.

Panierka Tempura 1kg Hosan A+. Ottogi

Panierka Tempura 20kg Beksul

Koreańska papryka chilli Gochugaru jest niezbędnym składnikiem do przygotowania słynnego koreańskiego dania Kimchi.

Hosan 101293,Taeyangcho Gochujang

Pasta Paprykowa Gochujang 500g

Gęsta koreańska pasta Gochujang z papryczek chilli.

Gęsty, lepki sos-glazura Teriyaki, idealny do wykańczania dań pieczonych i smażonych. Stosowany pod koniec pieczenia, aby nadać potrawom apetyczny połysk, piękny, bursztynowy kolor, winny aromat i nietuzinkowy słodko-słony smak.

Klasyczny sos-glazura do sushi i Unagi – czyli węgorza słodkowodnego. Pełni również rolę sosu dekoracyjnego.

Sos sojowy Kikkoman 20l.

Tofu Firm, twarożek sojowy twardy, marki MORINAGA, 349g. Bardzo dobry do smażenia, można obtoczyć go w panierce i położyć na patelnię.