Kuchnia japońska

Etykiety

Pokaż wyniki (20)
Kuchnia japońska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Glony Wakame CN 1kg

Gotowe do sushi. Ugotowane, obrane, głęboko mrożone krewetki w rozmiarze 3L, z ogonem i usuniętymi żyłkami.

Krewetki gotowane, przygotowane do użycia w nigiri sushi.

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze

Krewetka parzona przygotowana do sushi, panierownia, smażenia

Łosoś filet świeży ze skórą (B-TRIM) KŚ 1KG

Łosoś filet świeży ze skórą BEZ BRZUSZKA (C-TRIM) KŚ 1kg

Delikatnie kwaśny japoński majonez renomowanej firmy Kewpie idealnie komponuje się z sushi oraz jest wspaniałym dodatkiem do wszelkich surówek i sałatek.

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Makrela marynowana w plastrach Shime Saba, 160 g (20 x 8 g) SHIRAKIKU

Panierka Tempura 1kg/10 Beksul

Panierka Tempura 1kg Hosan A+. Ottogi

Panierka Tempura 20kg Beksul

Tom Yum