Kuchnia japońska

Etykiety

Pokaż wyniki (50)
Kuchnia japońska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Glony Wakame CN 1kg

Gotowe do sushi. Ugotowane, obrane, głęboko mrożone krewetki w rozmiarze 3L, z ogonem i usuniętymi żyłkami.

Krewetki gotowane, przygotowane do użycia w nigiri sushi.

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki Nobashi Ebi 26/30,20szt,280g Kuchnie Świata

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze

Krewetka parzona przygotowana do sushi, panierownia, smażenia

Łosoś filet świeży ze skórą (B-TRIM) KŚ 1KG

Łosoś filet świeży ze skórą BEZ BRZUSZKA (C-TRIM) KŚ 1kg

Delikatnie kwaśny japoński majonez renomowanej firmy Kewpie idealnie komponuje się z sushi oraz jest wspaniałym dodatkiem do wszelkich surówek i sałatek.

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Najwyższej jakości, cienki makaron Soba. Wysoka zawartość mąki gryczanej sprawia, że produkt jest bardzo smaczny i odżywczy. Idealny do azjatyckich zup, bulionu

Najwyższej jakości, cienki, niezwykle delikatny a zarazem elastyczny i pyszny makaron Soba, to jeden z podstawowych składników kuchni japońskiej.

Makrela marynowana w plastrach Shime Saba, 160 g (20 x 8 g) SHIRAKIKU

Panierka Tempura 1kg/10 Beksul

Panierka Tempura 20kg Beksul

Tom Yum Pasta 454g. Cock

Pierogi Gyoza Seafood (gotowane w fryturze) 40szt,800g Dim Sum

Pierogi Gyoza Vegetarian (do gotowania w fryturze) 40szt,800g Dim Sum

Pierogi Gyoza Yasai Yachae Mandu z warzywami to oryginalny, wysokiej jakości, mrożony, wegetariański produkt koreańskiej Asian Food Service

Tradycyjne japońskie pierogi Gyoza. Jedno z podstawowych i bardzo popularnych dań kuchni japońskiej.

Tradycyjne japońskie pierogi Gyozaz Kaczką. Tradycyjne danie kuchni japońskiej.

Ryż do sushi HARUKA w worku 20 kg. Tradycyjny, japoński ryż krótkoziarnisty. JFC

Ryż Nishiki do sushi to średnioziarnisty, kleisty ryż typu Calrose (medium grain), w dużym worku o pojemności 10 kg. Ryż Nishiki JFC

Ryż Okomesan 20kg Italpo

Ryż Seijou Calrose 9,07 kg KŚ

Krótkoziarnisty ryż do sushi o wysokiej kleistości ziaren. Ryż do sushi włoski Selenio 10kg Martinotti

Rzodkiew Tokyo Takuan (paski) CN 400g

Gęsty, lepki sos-glazura Teriyaki, idealny do wykańczania dań pieczonych i smażonych. Stosowany pod koniec pieczenia, aby nadać potrawom apetyczny połysk, piękny, bursztynowy kolor, winny aromat i nietuzinkowy słodko-słony smak.

Sos Tonkatsu (Bull-Dog) w społeczeństwie japońskim jest bardzo popularnym obok sosu sojowego czy potrawy okonomiyaki (placki z różnymi składnikami).

Klasyczny sos-glazura do sushi i Unagi – czyli węgorza słodkowodnego. Pełni również rolę sosu dekoracyjnego.

Sos ostrygowy Panda puszka 2,27 kg LKK

Sos sojowy Kikkoman 1L

Sos sojowy Kikkoman 20l.

Sos sojowy Kikkoman o obniżonej o 43% zawartości soli. 20L Niskosolony.

Sos sojowy Yamasa Koikuchi, 18 L

Sos sojowy dzięki oryginalnej recepturze pozbawiony jest pszenicy, a więc nie zawiera glutenu.

Tilapia Izumidai plastry SHIRAKIKU, 160 g (20 x 8 g)

Tilapia Kabayaki plastry SHIRAKIKU, 160 g (20 x 8 g)

Tobikko Green (zielone) mroż.500g Kuchnie Świata

Tobiko Orange, marki Kuchnie Świata - ikra z latającej ryby, pomarańczowa, głęboko mrożona, masa netto 500 g.

Tobikko Red mrożone 500g Kuchnie Świata

Tofu puszka Inari 284g Shirakiku