Kuchnia japońska

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Glony Konbu - suszone algi morskie (brunatnice), w opakowaniu 1 kg. Konbu (Kombu) to jadalne glony morskie szeroko stosowane w kuchni japońskiej oraz koreańskiej.

Glony Nori Silver 125g, 50arkuszy

Glony Wakame CN 1kg

Gotowe do sushi. Ugotowane, obrane, głęboko mrożone krewetki w rozmiarze 3L, z ogonem i usuniętymi żyłkami.

Krewetki gotowane, przygotowane do użycia w nigiri sushi.

Krewetki Ebi 6L (9,5-10cm),30sztuk 275g Kuchnie Świata

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki rozciągnięte przygotowane do tempury

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze

Krewetki surowe przygotowane do smażenia w tempurze

Krewetka parzona przygotowana do sushi, panierownia, smażenia

Łosoś filet świeży ze skórą (B-TRIM) KŚ 1KG

Łosoś filet świeży ze skórą BEZ BRZUSZKA (C-TRIM) KŚ 1kg

Łosoś filet ze skórą, świeży D-Trim, Sushi Kuchnie Świata

Do produkcji oryginalnego majonezu japońskiego wykorzystuje się ocet jabłkowy lub ryżowy, dzięki czemu jest on delikatniejszy w porównaniu do produkowanych w Polsce.

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.

Najwyższej jakości, cienki makaron Soba. Wysoka zawartość mąki gryczanej sprawia, że produkt jest bardzo smaczny i odżywczy. Idealny do azjatyckich zup, bulionu