Kuchnia francuska

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Ocet winny to całkowicie naturalny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji starannie wyselekcjonowanych i szczególnie cennych win.

Gorgonzola – podpuszczkowy, miękki, dojrzewający, niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia.

Oliwa truflowa to naturalny zamiennik klasycznej oliwy z oliwek. Aromatyzuje i wyodrębnia smak potraw. Można ją stosować jako „ostatni sznyt”

Kasztany marki LES VERGES BOIRON, całe, obrane, IQF, w plastikowej torebce 1 kg

Tradycyjny francuski rogalik z wysokiej jakości masła i jajek, gotowy do pieczenia.

Ciasto z mąki orkiszowej, 21% masła, 10% szynki bez azotynów, 6,8% sera Gruyere.

Ciasto francuskie z farszem z sera koziego z miodem i posypane sezamem.