Kuchnia hiszpańska

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Papryka wędzona, słodka, mielona, KUCHNIE ŚWIATA, 1 kg

Pomidory suszone są podstawowym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej.

Pomidory suszone są podstawowym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej.

Znakomite najwyższej jakości mięsiste włoskie pomidory suszone w oleju z kaparami i przyprawami.

Szynka hiszpańska Serrano, MONTE NEVADO, cała bez kości, dojrzewająca 15 mies.

Szynka hiszpańska Jamón Serrano w plastrach, opakowanie 500 g. oryginalna, dojrzewająca, hiszpańska szynka, wytwarzana z mięsa popularnej białej rasy świń. Nazwę produktu "jamón serrano" warunkuje sposób jego tradycyjnego wytwarzania.

Świetnie nadaje się do sałat, przystawek, mięs, przekąsek.

Kapary są cierpkie, gorzkawe i ostre, bardzo intensywne w smaku. Przypominają nieco zielone oliwki, ale z wyczuwalnym aromatem pieprzu i chrzanu.

Najwyższej jakości hiszpańska oliwa z oliwek. Wyprodukowana z wyselekcjonowanych owoców z pierwszego tłoczenia na zimno.

Charakteryzują się intensywnym słonawym smakiem, zaostrzają apetyt.

Ser jest miękki z charakterystycznym porostem białej pleśni. Doskonale smakuje na zimno, a także grillowany, czy usmażony.

Gorgonzola – podpuszczkowy, miękki, dojrzewający, niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia.

Bagietka w stylu hiszpańskim, LA LORRAINE, PB 27 / 7 cm, 155 g, 36 szt.

Ortiz 4971-1, Solera

Goikoa

Ocet winny to całkowicie naturalny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji starannie wyselekcjonowanych i szczególnie cennych win.

Sardynki w oliwie VIGILANTE, 115 g, masa netto po odcieku 88 g

Wygodny słodki sos do gotowania na bazie soi.

Duże, najwyższej jakości kapary w zalewie. Śródziemnomorski przysmak o ostrym, chrzanowo-pieprzowym smaku.