Kuchnia hiszpańska

Etykiety

Pokaż wyniki (20)
Kuchnia hiszpańska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Papryka wędzona, słodka, mielona, KUCHNIE ŚWIATA, 1 kg

Pomidory suszone są podstawowym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej.

Pomidory suszone są podstawowym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej.

Znakomite najwyższej jakości mięsiste włoskie pomidory suszone w oleju z kaparami i przyprawami.

Szynka hiszpańska Serrano, MONTE NEVADO, cała bez kości, dojrzewająca 15 mies.

Szynka Serrano Lonchas -plastry, 500g Arroyo

Świetnie nadaje się do sałat, przystawek, mięs, przekąsek.

Kapary z Ogonkami to marynowane owoce kaparu ciernistego.

Kapary 600g La Pedriza

Charakteryzują się intensywnym słonawym smakiem, zaostrzają apetyt.

Ser jest miękki z charakterystycznym porostem białej pleśni. Doskonale smakuje na zimno, a także grillowany, czy usmażony.

Gorgonzola – podpuszczkowy, miękki, dojrzewający, niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia.

Bagietka w stylu hiszpańskim, LA LORRAINE, PB 27 / 7 cm, 155 g, 36 szt.

Chorizo Ex.Sarta Picante 250g Ortiz/Minescar/krt.ok.3kg

Chorizo Sarta Picante (cienkie), marki GIKOA, w opakowaniu 225 g

Ocet winny to całkowicie naturalny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji starannie wyselekcjonowanych i szczególnie cennych win.

Oliwki czarne Kalamata Extra Large, drylowane, 3,3 kg, masa netto po odcieku 1,8 kg

Oliwki czarne bez pestek Mammoth 2kg, puszka 4,3kg Olivellas

Wygodny słodki sos do gotowania na bazie soi.

Owoce kaparów z ogonkiem marynowane