Kuchnia hiszpańska

Etykiety

Pokaż wyniki (50)
Kuchnia hiszpańska
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Papryka wędzona, słodka, mielona, KUCHNIE ŚWIATA, 1 kg

Pomidory suszone są podstawowym składnikiem kuchni śródziemnomorskiej.

Znakomite najwyższej jakości mięsiste włoskie pomidory suszone w oleju z kaparami i przyprawami.

Szynka hiszpańska Serrano, MONTE NEVADO, cała bez kości, dojrzewająca 15 mies.

Szynka Serrano Lonchas -plastry, 500g Arroyo

Świetnie nadaje się do sałat, przystawek, mięs, przekąsek.

Kapary z Ogonkami to marynowane owoce kaparu ciernistego.

Kapary 600g La Pedriza

Oliwki zielone z pestkami. 2,5kg puszka 4,1kg Acorsa

Ser jest miękki z charakterystycznym porostem białej pleśni. Doskonale smakuje na zimno, a także grillowany, czy usmażony.

Gorgonzola – podpuszczkowy, miękki, dojrzewający, niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia.

Bagietka w stylu hiszpańskim, LA LORRAINE, PB 27 / 7 cm, 155 g, 36 szt.

Chorizo Ex.Sarta Picante 250g Ortiz/Minescar/krt.ok.3kg

Chorizo Sarta Picante (cienkie), marki GIKOA, w opakowaniu 225 g

Ocet winny to całkowicie naturalny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji starannie wyselekcjonowanych i szczególnie cennych win.

Sardynki w oliwie VIGILANTE, 115 g, masa netto po odcieku 88 g

Wygodny słodki sos do gotowania na bazie soi.

Kapary 430g marynowane 720g Lombardi

Chorizo Gran Vela Rojo ok.1,5kg/krt.ok.3kg

Polędwica Lomo Curado Minescar cała ok.1,8kg

Fuet Extra Minescar 160g Tradycyjna Dojrzewająca kiełbasa Fuet.

Kiełbasa surowa do smażenia Chistorra, ok.1kg karton 5kg

Kiełbasa surowa do smażenia. Chistorrita 6 x 500 g (35 szt)/krt

Kaszanka Morcilla z Burgos ok.280g, krt.6kg Ortiz gotowa do spożycia.

Ser z pasteryzowanego mleka koziego 100%.

Tradycyjny ser z Majorki, dojrzewający 2-5 miesięcy, zrobiony z pasteryzowanego mleka krowiego.

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii, z regionu La Mancha.

Najważniejszy i najbardziej znany ser owczy z Hiszpanii , z regionu La Mancha.

Manchego jest rodzajem twardego, dojrzewającego sera, który bardzo często wykorzystuje się w kuchni hiszpańskiej.

Wino prezentuje czyste i świeże aromaty. W ustach bardzo świeże,

Brak aktualnej koncesji na Alkohol od 4,5% do 18%
Zapytaj o produkt

Ocet z sherry to najlepszy aromat w gastronomii. Ze względu na swoją niezwykłą jakość, skoncentrowane aromaty i ogromną wszechstronność stał się niezastąpioną przyprawą.

Kiełbasa Salchichon z mięsa świń iberyjskich ok.1kg/krt.ok.6kg - Salami

Kiełbasa chorizo Iberico, dojrzewająca ok. 2 m-cy, do krojenia, w całości.

Wino bezalkoholowe. Cardio Zero blanco BW 750ml/6

Ocet winny Sherry 375ml Barneo Vinegre De Jerez

Karczochy serca 40/50, 1,55g w zalewie, 2,5kg Kier

Karczochy serca 25/35, 1,55kg zalewie, 2,5kg Estabell

Pieprz zielony, marynowany w zalewie 600g, 920g La Pedriza

Podobnie jak oliwki, kapary są nieodłączną częścią potraw regionu Morza Śródziemnego.

Kapary owoce z ogonkiem 17/20, 2kg, słoik 3,9kg Asensio

Hiszpański bulion rybny domowy karton 1l Gallina Bianca

Bulion Rybny w kostkach Caldo de Pescado Firmy Knorr

Colorante barwnik 625g - Carmencita

Oliwa z oliwek Pomace Hiszpania. 5L Veraneo

Oliwa z oliwek Pomace Hiszpania. 1L Veraneo

Oliwa Extra Virgin Hiszpania. 5L Veraneo

Extra Virgin Olive Oil hiszpania. 1L Veraneo

Oliwa Extra Virgin hiszp. 1L/12 Pedriza