Tempeh marynowany sous-vide 200g, 20szt/krt.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 5903271411023
Tempeh marynowany sous-vide 200g, 20szt/krt Biovis
Indeks katalogowy: VEG302
Opis
Tempeh naturalny fermentowany tradycyjnie z naturalnej niemodyfikowanej genetycznie soi bez konserwantów. Po fermentacji marynowany w sosie sojowym Tamari. Utrwalany termicznie próżniowo w niskiej temperaturze metodą sous-vide. Powoduje to zanik puszystej białej pleśni, występowanie zarodników w postaci ciemniejszych miejsc jest zjawiskiem naturalnym. Przechowywać w temperaturze 2-8°C. Składniki: soja, sos sojowy bezglutenowy, ocet jabłkowy, mąka ryżowa, grzyb z gatunku R. oligosporus.
Wartości deklarowane na etykiecie mogą wahać się w zależności od odmiany i partii soi.
Wartości odżywcze w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 742 kJ/178 kcal |
Tłuszcz | 9,2 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 2 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 6,2 g |
Białko | 18,5 g |
Sól | 0,8 g |
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|