Ocet ryżowy Suehiro 20L Mizkan e

Indeks katalogowy: J01550

Ocet ryżowy Suehiro 20L Mizkan

Zobacz także

Opis

Ocet ryżowo-zbożowy Suehiro to podstawowy składnik zaprawy używanej przy wyrabianiu sushi. Świetnie łączy się z ryżem nadając mu charakterystyczy dla tej potrawy smak i aromat. Jest octem używanym w restauracjach i sushi barach na całym świecie.

Wartości odżywcze na 100g
Skład

ocet wyprodukowany z alkoholu (PSZENICA, pulpa ryżowa po produkcji sake, ryż, ekstrakt z kukurydzy GMO), sól

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: J01550

Nazwa magazynowa:  Ocet ryżowy Suehiro 20L Mizkan e

Nazwa oryginalna: Suehiro

Waga brutto (waga do wysyłki): 21,0000kg

Producent:  Mizkan

Kraj pochodzenia:  Wielka Brytania

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
PRZECHOWYWANIE:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 05060050030384

Zapytaj o produkt