Ziarna z niedojrzałych strąków soi Edamame.

Soja Edamame ziarno 400g/20 e

Indeks katalogowy: J40222

Opis

Edamame to przystawka przygotowana z niedojrzałych strąków soi. Bardza popularna w Japonii, Chinach i na Hawajach. Strąki są gotowane w wodzie wraz z solą
i podawane w całości jeszcze ciepłe, jako przekąska.W Chinach nazywana madou dosłownie: “włochata fasola”.
Dzięki temu, że Edamame są niezwykle bogate w składniki odżywcze mówi się że to najzdrowsza przystawka.
Edamame jest bogate w węglowodany, białko, błonnik, kwasy omega-3, kwasy tłuszczowe i mikroelementy , a zwłaszcza kwas foliowy, mangan i witaminę K. Fasola
Edamame zawiera wyższe poziomy kwasu abscysynowego , sacharozy i białka niż inne rodzaje soi i zawiera karotenoidy.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 4524057840137

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.