To rodzaj wędliny, czerwonego koloru, typowej dla południowych Włoch, która jest produkowana od wielu lat w całym regionie Campania.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 98026355800213
Opis
I23476 Salami Napoli ok1kg, 7szt/krt Trinita To rodzaj wędliny, czerwonego koloru, typowej dla południowych Włoch, która jest produkowana od wielu lat w całym regionie Campania. Jest to wyselekcjonowane, suszone mięso wieprzowe o delikatnym aromacie. Salami posiada kształt cylindra związanego sznurkiem, a jego zewnętrzna powierzchnia jest biało-szara. Skład: mięso wieprzowe, sól, dekstroza, aromaty, przyprawy, aromat dymny; antyoksydanty: askorbinian sodu; konserwanty: azotyn sodu, azotan potasu.
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|