Sos sojowy to niewątpliwie podstawowy produkt większości potraw w kuchni azjatyckiej.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 6901069106501
Opis
Sos sojowo-grzybowy Superior
Sos sojowy to niewątpliwie podstawowy produkt większości potraw w kuchni azjatyckiej. Jest to składnik bez którego większość społeczeństwa w Oriencie nie wyobraża sobie jedzenia. Sos fermentowany, wytwarzany z ziaren soi, pszenicy, wody i soli. W naszej ofercie znajdziecie Państwo trzy rodzaje chińskiego sosu sojowego: jasny, ciemny oraz grzybowy.
Wartości odżywcze na 100g
energia | 120kJ/30kcal |
tłuszcz | 0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g) |
węglowodany | 4g (w tym cukry 1,5g) |
białko | 4g |
sól | 18g |
Skład
Termin przydatności i sposób przechowywania
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Indeks: A01120
Nazwa magazynowa: Sos sojowo-grzybowy 600ml/24 Superior p
Nazwa oryginalna: Sos sojowo-grzybowy Superior
Waga brutto (waga do wysyłki): 1,5000kg
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|