Opis
Parmezan to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury w prowincjach Parma, Reggio Emilia, Modena i w części prowincji Mantui i Bolonii. W blisko czterech tysiącach gospodarstw krowy karmione są wyłącznie trawą i naturalną paszą (używanie kiszonek jest zabronione). Parmigiano Reggiano jest produktem całkowicie naturalnym (łącznie ze skórką), a duża zawartość białka, witamin, wapnia i minerałów sprawia, że wskazany jest dla osób w każdym wieku, również dla dzieci.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: I22500
Nazwa magazynowa: Ser Parmigiano Reggiano DOP (22-24m-ce), ok.1kg
Nazwa oryginalna: Parmigiano Reggiano
Waga brutto (waga do wysyłki): 1,0000kg
Kraj pochodzenia: Włochy
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA