Do produkcji oryginalnego majonezu japońskiego wykorzystuje się ocet jabłkowy lub ryżowy, dzięki czemu jest on delikatniejszy w porównaniu do produkowanych w Polsce.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 074410208950
Majonez japoński Shirakiku 1kg/10 p
Indeks katalogowy: J23220
Opis
Majonez japoński Shirakiku 1kg/10
Oryginalny majonez japoński. Idealny do sushi lub do tworzenia autorskich dipów np. z wasabi lub sosem sriracha. Zaskoczcie swoich gości samodzielnie przygotowanym sosem na bazie majonezu i jednego z ostrych sosów lub past.
Wartości odżywcze na 100g
energia | 2647kJ/633kcal |
tłuszcz | 72g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,6g) |
węglowodany | 3,3g (w tym cukry 0,4g) |
białko | 3,3g |
sól | 1,6g |
Skład
olej rzepakowy, olej SOJOWY, JAJA, ocet jabłkowy, sól, cukier, wzmacniacz smaku E621,GORCZYCA, przyprawy
Termin przydatności i sposób przechowywania
Termin przydatności do spożycia: minimum 3 miesiące
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Indeks: J23220
Nazwa magazynowa: Majonez japoński Shirakiku 1kg/10
Nazwa oryginalna: Majonez japoński Shirakiku 1kg/10
Producent: Shirakiku
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|