Mąka pszenna 00 Sorrentina 25kg La Pizza

Indeks katalogowy: I10192

Opis

Mąka pszenna 00 Sorrentina 25kg La Pizza

Mąka idealna do robienia pizzy z bezpośrednim zakwaszeniem od 12 do 24 godzin w temperaturze pokojowej (20-25°C) i dojrzewaniem w chłodni w temperaturze 4°C do 72 godzin. Parametry: Moc W350, plastyczność P/L 0,7, Białko 14,5%, Absorpcja wody 58%

Wartości odżywcze na 100g
energia 1420kJ/340kcal
tłuszcz 1,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany 66g (w tym cukry 1g)
białko 14,5g
błonnik 3g
sól 0,018g
Skład

mąka pszenna

Termin przydatności i sposób przechowywania

Termin przydatności do spożycia:  12 miesięcy

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: I10192

Nazwa magazynowa:  Mąka pszenna 00 Sorrentina 25kg La Pizza

Nazwa oryginalna: La pizza Sorrentina

Waga brutto (waga do wysyłki): 25,2000kg

Alergeny:  pszenica

Producent:  Molini Ambrosio

Kraj pochodzenia:  Włochy

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8053736210153

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.