Salami pikantne średnica 8cm, 2 sztuki w opakowaniu.

Salami Spicy 2szt/opak, 80mm, 4 opak/krt Simonini

Indeks katalogowy: I23429

Opis

Salami pikantne, średnica 80mm.

Salami powstaje w wyniku fermentacji surowego mięsa, głównie mięsa mielonego, boczku i łopatki, grubo zmielonego, zmieszanego z solą i przyprawami.
Dojrzewanie w kontrolowanym środowisku. Po procesie parowania i suszenia sam proces starzenia trwa od 4 do 5 tygodni w temperaturze 10/15 °C.
Następnie produkt zostanie zapakowany, oznakowany i gotowy do komercjalizacji.
Przechowywać w temp.0 do +4°C

Składniki: mięso wieprzowe, sól, porzyprawy, aromaty, glukoza, przeciwutleniacz E300, konserwanty E259,E252.

Wartość energetyczna 1487kJ / 359 kcal
Tłuszcz 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Błonnik g
Białko 20 g
Sól 3,9 g

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 2022077.

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.