Fond cielęcy ciemny w paście
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 7613031589517
Chef fond cielęcy ciemny, pasta 600g/6 Nestle
Indeks katalogowy: P10050
Opis
Fond - bulion cielęcy ciemny w paście Fondy w paście zapewniają szereg zastosowań. Można rozpuścić je w wodzie, jak również w śmietance, czy innych płynach. Pastę można również zredukować na winie, otrzymując gęsty sos. Wyborny smak fondów w paście dopełni dodanie odrobiny masła. Dozowanie 50g/l, wydajność 12 l/opak. Składniki: skrobia, demi glace cielęce 20,3% (woda, pieczone kości cielęce, pieczone warzywa (cebula, marchew, por, puree z pomidorów), puree czosnkowe, zioła), aromaty (z pszenicą, selerem), olej słonecznikowy, stabilizator: sorbitol, ekstrakt drożdży, sól, puree cebulowe, ekstrakt cielęcy 2%, hydrolizat białka pszennego, suszone puree czosnkowe, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), koncentrat pomidorów. Wartość odżywcza w 100 g: Energia: 1397 kJ/333 kcal Tłuszcz: 14,4 g w tym nasycone: 1,3 g Węglowodany: 39,7 g w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 0,5 g Białko: 10,9 g Sól: 8,3 g
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|