Fond cielęcy ciemny w paście

Chef fond cielęcy ciemny, pasta 600g/6 Nestle

Indeks katalogowy: P10050

Opis

Fond - bulion cielęcy ciemny w paście
Fondy w paście zapewniają szereg zastosowań. Można rozpuścić je w wodzie, jak również w śmietance, czy innych płynach. Pastę można również zredukować na winie, otrzymując gęsty sos. Wyborny smak fondów w paście dopełni dodanie odrobiny masła.
Dozowanie 50g/l, wydajność 12 l/opak.

Składniki: skrobia, demi glace cielęce 20,3% (woda, pieczone kości cielęce, pieczone warzywa (cebula, marchew, por, puree z pomidorów), puree czosnkowe, zioła), aromaty (z pszenicą, selerem), olej słonecznikowy, stabilizator: sorbitol, ekstrakt drożdży, sól, puree cebulowe, ekstrakt cielęcy 2%, hydrolizat białka pszennego, suszone puree czosnkowe, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), koncentrat pomidorów.

Wartość odżywcza w 100 g:
Energia: 1397 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 39,7 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 0,5 g
Białko: 10,9 g
Sól: 8,3 g

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 7613031589517

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.