Redukcja czerwonego wina i wina Porto z szalotkami – w formie pasty.

Chef redukcja wina czerw.i Porto, pasta 580g/6 Nestle

Indeks katalogowy: P10054

Opis

Chef redukcja wina czerw.i Porto, pasta 580g/6 Nestle

Zastosowanie:
do marynowania mięs oraz drobiu takiego jak gęś czy kaczka,
do marynowania dziczyzny i dzikiego ptactwa,
do duszenia mięs, dziczyzny i dzikiego ptactwa,
do gulaszy i potrawek,
do wszelkiego rodzaju sosów mięsnych.

Wartości odżywcze na 100g
energia 633kJ/149kcal
tłuszcz 0,2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g)
węglowodany 34g (w tym cukry 26g)
białko 1,5g
błonnik 3,9g
sól 5,5g
Skład

Wino Porto (zawiera SIARCZYNY) 28%, koncentrat czerwonego wina (zawiera SIARCZYNY) 25,5%, cukier, czerwone wino (zawiera SIARCZYNY) 8,6%, sól, puree z szalotki 4%, błonnik owoców cytrusowych, syrop z cukru trzcinowego, aromat.

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze nie wyższej niż temperatura pokojowa. Po otwarciu trzymać w lodówce i zużyć w ciągu 6 tygodni.

Dodatkowe informacje

Indeks: P10054

Nazwa magazynowa:  Chef redukcja wina czerw.i Porto, pasta 580g/6 Nestle

Nazwa oryginalna: Chef - Red and port wine reduction

Waga brutto (waga do wysyłki): 0,6kg

Alergeny:  Siarczyny.

Producent:  Nestle

Kraj pochodzenia:  Francja

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8445290729385

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.