RODZAJ: Makarony azjatyckie

Pokaż wyniki (14)
RODZAJ: Makarony azjatyckie
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 1kg Lungkow

Makaron Shirataki Konjac Udon 400g (po odcieku 200g) City Aroma

Najwyższej jakości, cienki makaron Soba. Wysoka zawartość mąki gryczanej sprawia, że produkt jest bardzo smaczny i odżywczy. Idealny do azjatyckich zup, bulionu

Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii.

Makaron ryżowy 5mm, 375g NamYang

Japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem warzyw i / lub mięsa.

Makaron Udon Fresh 200 g Hosaku to świeży, gruby (około 5 mm) pszenny makaron w stylu japońskim, spożywany głównie z aromatycznymi bulionami.

Najwyższej jakości, cienki, niezwykle delikatny a zarazem elastyczny i pyszny makaron Soba, to jeden z podstawowych składników kuchni japońskiej.

Makaron chiński jajeczny Quick Cooking Long Life 500g

Makaron ryżowy 3mm (roll) 400g Farmer

Makaron Udon w stylu japońskim, jest spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie.