UWAGA!
Szanowni klienci, informujemy iż 19.04.2025 r. (Sobota),21.04.2025 r. (Poniedziałek), 01.05.2025r (Czwartek) oraz 03.05.2025r ( Sobota) nasza firma jest zamknięta.
W tych dniach dostawy nie będą realizowane.
Dostawy 02.05.2025r ( piątek) - będą realizowane według standardowego harmonogramu.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 6903041000081
Makaron Mung Beaz z fasoli mun (sojowy) Vermicelli 250g/100 Lungkow pp
Indeks katalogowy: A45770
Opis
Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Przed spożyciem wystarczy zalać go gorącą wodą i moczyć kilkanaście minut, aż zwiększy swoją objętość i nabierze miękkości. Aby przyśpieszyć ten proces możemy go wrzucić do gotującej wody na 2-3 min. Po tym czasie stanie się pół-przeźroczysty, miękki i śliski.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: A45770
Nazwa magazynowa: A45770
Nazwa oryginalna: Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 250g Lungkow
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,2600kg
Producent: Nan Feng
Kraj pochodzenia: Chiny
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|