UWAGA! 

Szanowni klienci, informujemy iż 19.04.2025 r. (Sobota),21.04.2025 r. (Poniedziałek), 01.05.2025r (Czwartek) oraz 03.05.2025r ( Sobota) nasza firma jest zamknięta.
W tych dniach dostawy nie będą realizowane.

Dostawy 02.05.2025r ( piątek) - będą realizowane według standardowego harmonogramu.

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 250g Lungkow

Makaron Mung Beaz z fasoli mun (sojowy) Vermicelli 250g/100 Lungkow pp

Indeks katalogowy: A45770

Opis

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 250g Lungkow

Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej.

Przed spożyciem wystarczy zalać go gorącą wodą i moczyć kilkanaście minut, aż zwiększy swoją objętość i nabierze miękkości. Aby przyśpieszyć ten proces możemy go wrzucić do gotującej wody na 2-3 min. Po tym czasie stanie się pół-przeźroczysty, miękki i śliski.

Wartości odżywcze na 100g
Skład

fasola zielona, groch, woda

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: A45770

Nazwa magazynowa:  A45770

Nazwa oryginalna: Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 250g Lungkow

Waga brutto (waga do wysyłki): 0,2600kg

Producent:  Nan Feng

Kraj pochodzenia:  Chiny

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 6903041000081

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.