UWAGA!
Szanowni klienci, informujemy iż 19.04.2025 r. (Sobota),21.04.2025 r. (Poniedziałek), 01.05.2025r (Czwartek) oraz 03.05.2025r ( Sobota) nasza firma jest zamknięta.
W tych dniach dostawy nie będą realizowane.
Dostawy 02.05.2025r ( piątek) - będą realizowane według standardowego harmonogramu.
Opis
| |
Charakterystyka:
Sake Junmai Kaminoizumi jest wytwarzana z najwyższą starannością i poddawana fermentacji przez długi czas w bardzo niskiej temperaturze, w celu zwiększenia aromatu napoju i zapewnienia intensywnego smaku.
Temperatura serwowania:
* Wytrawność sake oznaczana jest na butelkach jako SMV (ang. sake meter value - miernik wartości sake). Każdy konsument ma odrębny gust i smak, tak więc poziom odczucia słodyczy/wytrawności sake należy odnieść do SMV indywidualnie.