Spianata romana to typowe salami regionu Lazio, aromatycznie, niezbyt ostre, przygotowane według ścisle określonej receptury.

Salami Spianata Romana ok.2kg, 6szt/krt Simonini

Indeks katalogowy: I23433

Opis

I23433 Salami Spinata Romana ok. 2 kg

Spianata romana to typowe salami regionu Lazio, aromatycznie, niezbyt ostre, przygotowane według ścisle określonej receptury – z chudego, wieprzowego mięsa,
drobno zmielonego, doprawionego solą i pieprzem, na końcu sprasowane w celu uzyskania porządanego, charakterystycznego kształtu, któremu właściwie
zawdzięcza swoją nazwę. Jest to kulinarna specjalność o słodkim smaku, lekko pikantnym. Spianata romana to idealna towarzyszka chleba, ale i pizzy, bardzo
smaczna z chlebem z dodatkiem twarogu.

Skład: wieprzowina, sól, cukier, glukoza, sacharoza, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty i naturalne aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, konserwanty: azotan potasu, azotyn sodowy, nie zawiera glutenu, nie zawiera alergenów.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 2022038

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.