Spianata Piccante do dojrzewające salami z mięsa wieprzowego będące mieszaniną drobnoziarnistą mięsa z dodatkiem boczku , soli , pieprzu i papryki .

Salamella Calabra (Salsiccia) Piccante ok.0,32kg Simonini

Indeks katalogowy: I23436

Opis

Salamella Calabra (Salsiccia) Piccante marki SIMONINI, około 0,32 kg

Spianata Piccante do dojrzewające salami z mięsa wieprzowego będące mieszaniną drobnoziarnistą mięsa z dodatkiem boczku , soli , pieprzu i papryki . Oryginalnie pochodzi z Kalabrii Pikantność i kolor pomarańczowy uzyskuje się przez dodanie papryczki peperoncino . Charakterystyczny kształt uzyskuje sie poprzez prasowanie wędliny. Idealne na surowo , doskonale wygląda na desce wędlin , ale można ją także wykorzystać jako dodatek do pizzy. Salame Spianata jest produkowana wyłącznie z mięsa świń urodzonych i hodowanych w Włoszech . Dla produkcji tego salami jest używany głównie kark świni i inne części szlachetne, które są drobno posiekane, a tłuszcz stanowi średniej wielkości ziarna . Ten typ salami jest wpychana do osłonek naturalnych , a następnie prasowane.

Skład: wyroby z mięsa wieprzowego, podrobów lub krwi.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 2022088

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.