Manchego jest rodzajem twardego, dojrzewającego sera, który bardzo często wykorzystuje się w kuchni hiszpańskiej.

Ser owczy Manchego curado ok.3kg, 2szt/krt Castillo de Bayren (1298)***

Indeks katalogowy: I22021

Opis

Ser owczy Manchego curado - Castillo de Bayren

Ser Manchego jest rodzajem twardego, dojrzewającego sera, który bardzo często wykorzystuje się w kuchni hiszpańskiej. Barwa sera manchego zależy do jego dojrzałości. Sery w zależności od stopnia dojrzałości są żółte, jasnobrązowe albo szare. Nazwa sera pochodzi od nazwy gatunku owiec, a także od regionu powstania.

Wartości odżywcze na 100g
Skład

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: I22021

Nazwa magazynowa:  Ser owczy Manchego curado kg Castillo de Bayren

Nazwa oryginalna: Ser owczy Manchego curado - Castillo de Bayren

Waga brutto (waga do wysyłki): 1,0000kg

Producent:  Castillo de Bayern

Kraj pochodzenia:  Grecja

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8413376012980

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.