Tempeh naturalny sous-vide 200g, 20szt/krt.

Tempeh naturalny sous-vide 200g, 20szt/krt Biovis

Indeks katalogowy: VEG300

Opis

Tempeh naturalny fermentowany tradycyjnie z naturalnej niemodyfikowanej genetycznie soi bez konserwantów.
Utrwalany termicznie próżniowo w niskiej temperaturze metodą sous-vide.
Powoduje to zanik puszystej białej pleśni, występowanie zarodników w postaci ciemniejszych miejsc jest zjawiskiem naturalnym.
Przechowywać w temperaturze 2-8°C.
Składniki: soja, ocet jabłkowy, mąka ryżowa, grzyb z gatunku R. oligosporus.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 768 kJ/184 kcal
Tłuszcz 9,7 g
w tym kwasy nasycone 1,9 g
Węglowodany 2 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 6,5 g
Białko 19 g
Sól 0,01 g
Wartości deklarowane na etykiecie mogą wahać się w zależności od odmiany i partii soi.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 5903271411009

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.