Tempeh marynowany sous-vide 200g, 20szt/krt.

Tempeh marynowany sous-vide 200g, 20szt/krt Biovis

Indeks katalogowy: VEG302

Opis

Tempeh naturalny fermentowany tradycyjnie z naturalnej niemodyfikowanej genetycznie soi bez konserwantów.
Po fermentacji marynowany w sosie sojowym Tamari.
Utrwalany termicznie próżniowo w niskiej temperaturze metodą sous-vide.
Powoduje to zanik puszystej białej pleśni, występowanie zarodników w postaci ciemniejszych miejsc jest zjawiskiem naturalnym.
Przechowywać w temperaturze 2-8°C.
Składniki: soja, sos sojowy bezglutenowy, ocet jabłkowy, mąka ryżowa, grzyb z gatunku R. oligosporus.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 742 kJ/178 kcal
Tłuszcz 9,2 g
w tym kwasy nasycone 1,8 g
Węglowodany 2 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 6,2 g
Białko 18,5 g
Sól 0,8 g
Wartości deklarowane na etykiecie mogą wahać się w zależności od odmiany i partii soi.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 5903271411023

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.