Ocet Jabłkowy Helcom powstaje podczas naturalnej fermentacji jabłek.

Ocet jabłkowy 1L/6 Helcom

Indeks katalogowy: N12092

Opis

Ocet jabłkowy 1L/6 Helcom

Ocet Jabłkowy Helcom powstaje podczas naturalnej fermentacji jabłek. Ma delikatny kolor oraz wyrazisty zapach. Ocet jabłkowy stosowany jest do przygotowania dressingów do sałatek i sosów oraz jako marynata do mięs.

Wartości odżywcze na 100g
energia 96kJ/22kcal
tłuszcz 0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g)
węglowodany 1g (w tym cukry 0g)
błonnik <0,5g
sól 0g
Skład

ocet jabłkowy

Termin przydatności i sposób przechowywania

Termin przydatności do spożycia:  minimum 6 miesięcy

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: N12092

Nazwa magazynowa:  Ocet jabłkowy 1L/6 Helcom

Nazwa oryginalna: Ocet Jabłkowy Helcom powstaje podczas naturalnej fermentacji jabłek.

Producent:  Helcom

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 5902166714560

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.