Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika
Indeks katalogowy: A15886
Opis
Sardela solona jest częstym składnikiem kuchni filipińskiej, w szczególności kuchni północnego Ilocano. Sardele solone monamon, które się mylą. Ponieważ jest to produkt surowy, ma być używany jako składnik gotowanej żywności. Zapach bagoong może dla nas, ludzi z Zachodu, mieć silny zapach, który nie jest tak miłym doświadczeniem, ale kultura filipińska jest całkowicie zakochana. Sardela jest podstawowym składnikiem wielu curry i sosów.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: A15886
Nazwa magazynowa: Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika
Nazwa oryginalna: Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,6700kg
Producent: Monika
Kraj pochodzenia: Filipiny
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA