Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika

Indeks katalogowy: A15886

Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g Monika

Zobacz także

Opis

Monamon Dilis

Sardela solona jest częstym składnikiem kuchni filipińskiej, w szczególności kuchni północnego Ilocano. Sardele solone monamon, które się mylą. Ponieważ jest to produkt surowy, ma być używany jako składnik gotowanej żywności. Zapach bagoong może dla nas, ludzi z Zachodu, mieć silny zapach, który nie jest tak miłym doświadczeniem, ale kultura filipińska jest całkowicie zakochana. Sardela jest podstawowym składnikiem wielu curry i sosów.

Wartości odżywcze na 100g
Skład

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: A15886

Nazwa magazynowa:  Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika

Nazwa oryginalna: Pasta rybna Fermented Salted Fish 340g/12 Monika

Waga brutto (waga do wysyłki): 0,6700kg

Producent:  Monika

Kraj pochodzenia:  Filipiny

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
PRZECHOWYWANIE:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 022392573047

Zapytaj o produkt