Panierka Panko 200g/12 Lobo p

Indeks katalogowy: J12610

Panko to powszechna w Japonii nazwa dla panierki wykonanej z białego chleba bez skórki wyprodukowanego z różnego rodzaju skrobi.

Zobacz także

Opis

J12610 Panierka Panko 200g Lobo

Panko to powszechna w Japonii nazwa dla panierki wykonanej z białego chleba bez skórki wyprodukowanego z różnego rodzaju skrobi, który poddany został rozdrobnieniu (forma płatków). W skutek tego otrzymano japońską wersję bułki tartej, charakteryzującą się o wiele większą chrupkością niż klasyczne panierki, delikatnością oraz dużo mniejszą absorpcją tłuszczu podczas smażenia w głębokim oleju. Potrawy przyrządzone w Panko są puszyste, chrupiące oraz mniej kaloryczne.

Skład: mąka , skrobia kukurydziana, olej palmowy, skrobia z tapioki, sól, cukier, drożdże, lecytyna sojowa.

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
PRZECHOWYWANIE:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:

Zapytaj o produkt