Krem sojowy (śmietana) Soia da cucina 200ml OraSi

Krem sojowy do gotowania Soia da cucina 200ml/24 OraSi

Indeks katalogowy: A74046

Opis

Śmietana sojowa to roślinny zamiennik klasycznej śmietany.

Krem – śmietana sojowa, czyli zamiennik klasycznej śmietany. Idealna pozycja dla każdego weganina, który do tej pory nie mógł korzystać z dobrodziejstw jakie przynosi zastosowanie tego nabiału.

Śmietanę sojową stosujemy praktycznie tak samo, jak tradycyjną. Nadaje się ona do zabielania zup, kawy, przygotowania sosów, a nawet pieczenia ciast.

Dodatkowo nasz krem śmietanowy zawiera witaminy D i B12. Oczywiście produkowany jest z najlepszej jakościowo, niemodyfikowanej genetycznie i certyfikowanej włoskiej soi.

Najważniejsze cechy: - wegańska - delikatny, przyjemny smak - nie zawiera tłuszczów zwierzęcych i tłuszczów uwodornionych - naturalnie wolna od glutenu i laktozy - bez konserwantów i sztucznych barwników - zawiera naturalne aromaty - wzbogacona witaminami D i B12

Wartości odżywcze na 100g
energia 990kJ/240kcal
tłuszcz 23,0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8g)
węglowodany 5,3g (w tym cukry 1,9g)
białko 1,1g
sól 0,2g
Skład

Woda, ekstrakt sojowy (woda, łuskane ziarna SOI 2%), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryna, stabilizator, emulgator (lecytyna sojowa) sól morska, naturalny aromat, Witaminy: D,B12

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: A74046

Nazwa magazynowa:  Śmietana sojowa Soia da cucina 200ml/24 OraSi

Nazwa oryginalna: OraSi Soia Da cucina Buona e cremosa

Waga brutto (waga do wysyłki): 0,2500kg

Alergeny:  Może zawierać śladowe ilości orzechów.

Producent:  OraSi

Kraj pochodzenia:  Włochy

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8003180000770

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.