Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g/250 Longkou pp

Indeks katalogowy: A45751

Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g Longkou

Zobacz także

Opis

Makaron z fasoliMakaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g Longkou Mung (sojowy) Vermicelli 100g Nan Feng

Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej.

Przed spożyciem wystarczy zalać go gorącą wodą i moczyć kilkanaście minut, aż zwiększy swoją objętość i nabierze miękkości. Aby przyśpieszyć ten proces możemy go wrzucić do gotującej wody na 2-3 min. Po tym czasie stanie się pół-przeźroczysty, miękki i śliski.

Wartości odżywcze na 100g
Skład

fasola zielona, groch, woda

Termin przydatności i sposób przechowywania

Sposób przechowywania:  Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Indeks: A45751

Nazwa magazynowa:  Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g/250 Longkou pp

Nazwa oryginalna: Makaron z fasoli Mung (sojowy) Vermicelli 100g Longkou

Waga brutto (waga do wysyłki): 0,1100kg

Producent:  Nan Feng

Kraj pochodzenia:  Chiny

Dystrybutor:  Kuchnie Świata SA

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
PRZECHOWYWANIE:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 6933414101534

Zapytaj o produkt