- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 022392573184
Opis
W kuchni azjatyckiej istnieje cała gama różnych rodzajów ryżu i makaronu. Ta ostatnia grupa obejmuje również chiński kanton makaronu. Makaron jest pochodzenia chińskiego, ale stał się również bardzo popularny na Filipinach i jest prawie częścią narodowego dziedzictwa kulinarnego. Dosłownie przetłumaczona, pełna nazwa makaronu oznacza chiński smażony makaron, a to także opisuje, co najlepiej zrobić z chińskim makaronem kantońskim podczas gotowania. Makaron zrobiony z mąki pszennej, oleju roślinnego, soli i kurkumy jest bardzo odpowiedni do szybkich naczyń typowych dla Azji, ponieważ są bardzo szybko gotowane. Chiński makaron kantoński to także doskonała baza do wielu dań z woka, patelni mięsnych i warzywnych oraz zup, które doskonale komponują się z mięsem, ale także rybami i warzywami. Jako idealne wykończenie dodaj jeden ze swoich ulubionych sosów, a danie z makaronem kantonowym będzie gotowe. Gotuj w 1 litrze wody przez 2-3 minuty przed smażeniem
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Indeks: Makaron Pancit Canton 227g Monika
Nazwa magazynowa: Makaron Pancit Canton 227g Monika
Nazwa oryginalna: Monika Chinese Style Noodles
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,2300kg
Producent: Monika
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|