Makaron z semoliny, jajeczny, rurki zwijane długość 45mm, szerokość 10mm, masa 1,5g.
- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 8011921000101
Opis
Garganelli - makaron jajeczny z pszenicy twardej (Semoliny). Krórkie rurki zwijane z ciasta karbowanego i ciętego w kwadraty. Typowy tradycyjny format regionu Romagna i Marche. Prawna nazwa handlowa: głęboko mrożone świeże ciasto makaronowe jajeczne Gotować 5-6 min. Produkt głęboko mrożony, przechowywać w temp. -18°C Składniki: Semolina z PSZENICY durum, JAJA kurze z chowu ściółkowego 22%, woda.. Zawiera alergeny: pszenica (gluten), jaja. Może zawierać alergeny: soja, mleko, mięczaki, skorupiaki, ryby, orzechy, seler.
Wartości odżywcze w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 1178 kJ/278 kcal |
Tłuszcz | 3,4 g |
w tym kwasy nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 50,0 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Błonnik | g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,08 g |
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|