Makaron z semoliny, jajeczny, rurki zwijane długość 45mm, szerokość 10mm, masa 1,5g.

Makaron Garganelli, mroż.3kg/krt Canuti

Indeks katalogowy: I19586

Opis

Garganelli - makaron jajeczny z pszenicy twardej (Semoliny). Krórkie rurki zwijane z ciasta karbowanego i ciętego w kwadraty. Typowy tradycyjny format regionu Romagna i Marche.
Prawna nazwa handlowa: głęboko mrożone świeże ciasto makaronowe jajeczne
Gotować 5-6 min.
Produkt głęboko mrożony, przechowywać w temp. -18°C

Składniki: Semolina z PSZENICY durum, JAJA kurze z chowu ściółkowego 22%, woda..
Zawiera alergeny: pszenica (gluten), jaja.
Może zawierać alergeny: soja, mleko, mięczaki, skorupiaki, ryby, orzechy, seler.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 1178 kJ/278 kcal
Tłuszcz 3,4 g
w tym kwasy nasycone 1,4 g
Węglowodany 50,0 g
w tym cukry 1,3 g
Błonnik g
Białko 11 g
Sól 0,08 g

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 8011921000101

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.