Pierożki Tortelacci z farszem z wędzonym boczkiem i bryndzą.

Tortellacci wędz.boczek, bryndza 65g/szt, mroż.3kg Perino (dla Molo Osiek)

Indeks katalogowy: I20048

Opis

Pierożki włoskie tortellaci o masie ok 65g z mąki z twardej pszenicy z farszem z serów Ricotta i Bryndza oraz boczku - speck.

Składniki: semolina z PSZENICY twardej, SER ricotta [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól], ziemniaki, speck (12%) [mięso wieprzowe, sól, przyprawy, dekstroza], SER Bryndza (7%) [MLEKO owcze, MLEKO krowie, woda, sól], masa JAJOWA pasteryzowana, woda, cebula, olej rzepakowy, sól, przyprawy.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 991 kJ/235 kcal
Tłuszcz 7,9 g
w tym kwasy nasycone 3,5 g
Węglowodany 28 g
w tym cukry 1,4 g
Błonnik g
Białko 13 g
Sól 1,3 g

Cechy

Cechy produktu
PRODUCENT:
CERTYFIKAT:
RODZAJ:
KRAJ POCHODZENIA:
KUCHNIA:
Kod EAN:
  • 5902721164335

Zapytaj o produkt

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i mają do niej zastosowanie Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi Google.