- PRODUCENT:
- CERTYFIKAT:
- RODZAJ:
- KRAJ POCHODZENIA:
- KUCHNIA:
- Kod EAN:
- 8053736210153
Opis
Mąka pszenna 00 Sorrentina 25kg La Pizza
Mąka idealna do robienia pizzy z bezpośrednim zakwaszeniem od 12 do 24 godzin w temperaturze pokojowej (20-25°C) i dojrzewaniem w chłodni w temperaturze 4°C do 72 godzin. Parametry: Moc W350, plastyczność P/L 0,7, Białko 14,5%, Absorpcja wody 58%
Wartości odżywcze na 100g
energia | 1420kJ/340kcal |
tłuszcz | 1,5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g) |
węglowodany | 66g (w tym cukry 1g) |
białko | 14,5g |
błonnik | 3g |
sól | 0,018g |
Skład
Termin przydatności i sposób przechowywania
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Indeks: I10192
Nazwa magazynowa: Mąka pszenna 00 Sorrentina 25kg La Pizza
Nazwa oryginalna: La pizza Sorrentina
Waga brutto (waga do wysyłki): 25,2000kg
Alergeny: pszenica
Producent: Molini Ambrosio
Kraj pochodzenia: Włochy
Dystrybutor: Kuchnie Świata SA
Cechy
PRODUCENT: | |
CERTYFIKAT: | |
RODZAJ: | |
KRAJ POCHODZENIA: | |
KUCHNIA: | |
Kod EAN: |
|